Wij zijn een exclusieve groothandel voor al uw taarten en gebak. Wij distribueren o.a. cakes en cheesecakes van de Cheesecake Factory Bakery® en Erlenbacher. Hiernaast hebben we verschillende soorten desserts van bekende merken die u kunt toevoegen aan uw bezorgmenu.

The Cheesecake Factory Bakery® is een wereldwijd merk dat zich sinds 1940 toegewijd heeft aan het creëren van eersteklas cheesecakes. Heerlijke laagjes van koek en speciale ingrediënten voor toonaangevende horeca aangelegenheden, evenals voor de detailhandel en de supermarktketens.

The Cheesecake Factory Bakery® is een plek waar de smaken een ware delicatesse vormen. Klassieke technieken en grillige verbeeldingskracht komen samen om de meest bijzondere, innovatieve en onweerstaanbare desserts ter wereld te creëren.
Elke dessertcreatie in The Cheesecake Factory Bakery® is gemaakt door hetzelfde creatieve talent. De ongeëvenaarde succesvolle desserts worden verkocht bij de wereldwijde restaurantketen The Cheesecake Factory® in meer dan 200 restaurants.

Hiermee zijn wij dan ook een snelgroeiende groothandel en leveren we in heel Nederland en Vlaanderen. We leveren producten aan o.a. cafés, restaurants, hotels, cafetaria’s en overige zaken met eet- en drinkgelegenheden.

Voordelen voor u:

  • Zeer gevarieerd aanbod aan producten
  • Afnemer staat te allen tijde centraal
  • Wij zetten onze expertise vanuit onze jarenlange ervaring in de horeca in om met u mee te denken
  • Hoogwaardige kwaliteit met een grote klanttevredenheid
  • Combinatie van aantrekkelijke prijzen met uitmuntende kwaliteit
  • Dessert zijn makkelijk toe te voegen aan uw “bezorgmenu”
8109313-Cookies-Cream-Cheesecake-Supreme
chocolatecheesecake-scaled-1.jpg
bakery_home_hero_large
9" Classic Cheesecake 'Bistro'
fudgecakeslice.jpg