Dit kan bij Sweetsy via ons website: via maak account maakt u heel simpel een account aan voor de webshop. Binnen enkele minuten ontvangt u van ons inloggegevens via uw email.

U kunt nu inloggen op de website en orders plaatsen. U kunt uw orders eenvoudig inzien in uw klantenportaal.
Uiteraard ontbreekt er daarbij zeker geen ervaren bezorgingsdienst bij Sweetsy. De bestellingen worden ten alle tijden zorgvuldig verwerkt en voorbereid.

Wij leveren zes dagen van de week door heel Nederland en twee dagen (dinsdag en vrijdag) in Vlaanderen. Orders voor 12.00 uur worden volgende dag geleverd in Nederland. Wij leveren dan ook van dag A naar B. Dit betekent dat wanneer wij op maandag voor 12.00 uur uw order ontvangen, wij deze dinsdag leveren.
Uw bestelling wordt diepgevroren vervoerd en uiteraard bezorgd.

We hebben geen minimale orderwaarde per bestelling. Voor orders boven €300 in Nederland en boven €400 euro in België betaalt u geen leveringskosten. Daaronder betaalt u €15 voor Nederland en €25 voor België.

In ons assortiment worden producten weergegeven die Sweetsy op dit moment distribueert. Wijzigingen in het assortiment zijn onder voorbehoud.

Bent u op zoek naar een specifiek product dat niet in ons assortiment te vinden is? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om dit product voor u alsnog beschikbaar te stellen of om te zorgen voor een alternatief.