White Chocolate Cheesecake ‘Bistro’

Zoete cream cheesecake omcirkeld met framboos en stukjes witte chocolade gebakken op een chocolade kruimel en afgewerkt met slagroom. Exclusief van The Cheesecake Factory®.

Log in voor de prijs
Artikel nr.
101168
Punten
14 stuks
Gewicht
1474 gr
Bewaren & ontdooien:
Bewaren tot zie houdbaarheidsdatum op de verpakking. Altijd bevroren bewaren. Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.
Ingrediënten:
Cream Cheese (Pasteurized Milk and Cream, Cheese Culture, Salt, Stabilizers [Carob Bean, Xanthan, Guar Gums]), Sugar, Cookie Crumb with Chocolate (Wheat Flour, Cane Sugar, Palm Oil, Cocoa [Processed with Alkali], Caramel Color, Sodium Bicarbonate, Whey [Milk], Salt), Whole Eggs, Cream (40% Milkfat Heavy Cream. Contains 0.5% of the following: Carrageenan, Mono and Diglycerides, Polysorbate 80), White Chocolate (Sugar, Cocoa Butter, Whole Milk Powder, Nonfat Dry Milk, Milkfat, Soy Lecithin [Emulsifier], Natural Vanilla Extract), Raspberry Puree (Sugar, Red Raspberry Puree, Glucose Syrup, Water, Raspberry Puree Concentrate, Coloring Food [Concentrates of Carrot & Black Currant], Pectin [Gelling Agent], Citric Acid [Acidifier], Potassium Sorbate [Preservative], Carmine [Color], Natural Flavor), Margarine (Palm Oil, Water, Salt. Contains 2% or less of the following: Soy Lecithin, Color [E160a Beta-Carotene]), White Pastel Coating (Sugar, Palm Kernel Oil and Palm Oils, Whey, Nonfat Milk, Titanium Dioxide Color, Sunflower Lecithin, Natural Flavor, and Vanilla), White Coating (Sugar, Fractionated Palm Kernel Oil, Whey Powder, Nonfat Milk Powder, Soy Lecithin [Emulsifier], Titanium Dioxide [Artificial Color], and Natural Flavors), Artificial Vanilla Flavor. CONTAINS: Egg, Milk, Soy and Wheat Allergens. ALLERGY WARNING: THIS PRODUCT IS PROCESSED IN A PLANT THAT MANUFACTURES PRODUCTS WITH PEANUTS AND TREE NUTS.