Raspberry Cheesecake PL
De perfecte combinatie van smaken en texturen: romige kaas, zoet koekje en de finishing touch van framboos. Dit cheesecake-recept zal zeker bij iedereen in de smaak vallen.
Log in voor de prijs
Artikel nr.
61285
Punten
14 stuks
Gewicht
1450
Bewaren & ontdooien:
Bewaren tot zie houdbaarheidsdatum op de verpakking.
Altijd bevroren bewaren. Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.
Ingrediënten:
INGREDIENTS: Pasteurised soft cheese (43%) [pasteurised cow’s MILK, CREAM (MILK), MILK proteins, salt, stabiliser (E410), preservative (E-200) and lactic ferments], biscuit {WHEAT flour (GLUTEN), sugar, vegetable fat from palm, glucose and
fructose syrup, raising agents (ammonium and sodium bicarbonate), salt, colouring (E-150d), antioxidants [sodium
metabisulphite (SULPHITES) and ascorbic acid] and flavourings}, white chocolate [sugar, cocoa butter, whole MILK powder,
emulsifier (SOYA lecithin) and natural vanilla flavouring], sugar, pasteurised MILK, BUTTER (MILK), modified starch (E-1414),
gelatine, MILK whey poder, dextrose, water, pasteurised liquid EGG, raspberry purée (2,3%) [raspberry and sugar (sucrose)],
confectionery product [sugar, water, glucose syrup, gelling agents (E-440iii, E-407 and E-415), acidifier (E-330), acidity
regulators (E-331iii and E-341iii), firming agent (E-508)], flavouring, modified starch (E-1422), salt, invert sugar syrup, stabiliser
(E-407), acidifier (E-330) and cinnamon.
ALLERGEN CONTENT:
May contain traces of nuts and sesame.
Downloads: