Death by Chocolate

Chocolade en genot zijn de ingrediënten die deze watertandende cake vormen. Lagen van luchtige cake en romige chocoladevulling, versierd met vlokken chocolade.

Log in voor de prijs
Artikel nr.
Punten
16
Gewicht
2000
Bewaren & ontdooien:
Bewaren tot zie houdbaarheidsdatum op de verpakking. Altijd bevroren bewaren. Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.
Ingrediënten:
INGREDIENTS: Dark chocolate coating and dark chocolate (16%) [cocoa paste, sugar, cocoa butter, emulsifier (SOY lecithin), natural vanilla flavoring], chocolate flakes (11%), [sugar, cocoa paste, defatted cocoa powder, powdered MILK fat, emulsifier (SOY lecithin), natural vanilla flavoring], pasteurized EGG, milk preparation [BUTTERMILK, non-hydrogenated vegetable fat of palmiste and palm, CREAM, sugar, water, glucose, humectant (sorbitol), MILK proteins, emulsifiers (E-472b, E-435, E-475), stabilizers (E-331, E-410, E-407)], confectionary coating product [sugar, water, glucose syrup, gelling agents (E-440, E-407 and E-415), acidulate (E-330) and acidity correctors (E-331iii and E-341iii)], sugar, WHEAT flour, water, cocoa powder, cream [pasteurized CREAM and stabilizer (E-407)], whole MILK, coloring (E-150a), inverted sugar syrup, margarine [palm, coconut and sunflower vegetable oils and fats, water, emulsifier (E-471), and acidulate (E-330)], caramel syrup [glucose syrup, sugar, water], BUTTER, dried glucose syrup, gelatin, glucose, modified starch (E-1414), acidity corrector (E-450i), salt, emulsifiers 8E471, E-477 and E-470) and gasifiers (E-450i and E-500ii). ALLERGEN CONTENT May contain nuts and sulphites.