Chocolate Crunch Cake
Afwisseling voor de ogen en het gehemelte: Een knapperig laagje nougatmousse, fijne wafelblaadjes en gehakte hazelnoten op een donkere sponsbodem, gevolgd door een lichte mousse en chocolademousse vulling versterkt met room en zachte kaas. Een topping van sponsblokjes, cacaoglazuur en grof gehakte hazelnoten ronden dit product af. De zijkanten zijn gegarneerd met donkere sponskruimels.
Log in voor de prijs
Artikel nr.
8108463
Punten
12 stuks
Gewicht
1900 gr
Bewaren & ontdooien:
Bewaren tot zie houdbaarheidsdatum op de verpakking.
Altijd bevroren bewaren. Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.Ontdooi in de koelkast bij 0 - 4 °C. Laat 8-12 uur ontdooien, houd het product afgedekt om uitdroging te voorkomen.
Downloads: